De Ceremoniemanager

 
           
 
Help ons Vanharte up to date te houden! Heb je een aanvulling, een opmerking of een idee voor deze pagina? Gebruik de link onderaan de pagina om het ons te laten weten...
Vroeger heetten ze ceremoniemeesters, nu worden ze ceremoniemanagers genoemd. VanHarte gaat in op de betekenis van de ceremoniemanager bij het organiseren van een huwelijk.  
     
     
   
 
U kijkt nu naar de oude pagina's van Vanharte. Vanharte is vernieuwd, en deze pagina's worden niet meer bijgehouden.
Klik hier om naar de vernieuwde Vanharte te gaan.


Vroeger

De functie van ceremoniemanager bestaat al geruime tijd. Een ceremoniemanager was en is verantwoordelijk voor de goede gang van zaken bij een ceremonie. Vanaf de oudheid, via de Middeleeuwen tot de dag van vandaag, hebben mensen deze taak op zich genomen. Bij begrafenissen, kroningen en huwelijken en vele andere ceremonies.

Hier en nu

Tegenwoordig komen wij de ceremoniemanager voornamelijk tegen bij bruiloften. Daar staan wij in deze rubriek ook bij stil. Bent u aanstaand bruidspaar en wilt u meer weten over deze rots in de huwelijksbranding? Bent u gevraagd zo'n rots te zijn en wilt u tot aan de bruiloft toch nog rustig slapen? Zoek niet verder…. Van Harte helpt u op weg met inspiratie en tips. 

What's in a name?

De meeste mensen weten wel wat met de term ceremoniemeester wordt bedoeld. Bij Van Harte gebruiken wij inmiddels de term ceremoniemanager. Allereerst vraagt de functie namelijk om managementvaardigheden. Daarnaast is de term manager van toepassing op zowel vrouwen als mannen.


U bent aanstaand bruidspaar...

U bent aanstaand ceremoniemanager....

 
 
 
     
 
Heeft u een leuke idee dat past bij deze pagina? Of juist een vraag of een opmerking? Help Vanharte.nl en laat het ons en de andere gebruikers weten: klik op de link onderaan de pagina....
Ben je juist op zoek naar meer informatie over bedrijven? Kijk dan op ons register(klik hier)!
 
   
   
   
 
 

     
     
 

VanHarte Kadozoeker!

Vul de gegevens in van de persoon waar je iets voor zoekt en de vanharte kadozoeker helpt je aan leuke ideeen...

        verder