Thema's

 
           
 
Help ons Vanharte up to date te houden! Heb je een aanvulling, een opmerking of een idee voor deze pagina? Gebruik de link onderaan de pagina om het ons te laten weten...

Over het algemeen kunnen we niet echt van trends spreken bij dit soort gelegenheden, eerder over tradities. Maar waarom zou u zelf geen trendsetter zijn? 

 
     
     
   
 
U kijkt nu naar de oude pagina's van Vanharte. Vanharte is vernieuwd, en deze pagina's worden niet meer bijgehouden.
Klik hier om naar de vernieuwde Vanharte te gaan.


Vier bijvoorbeeld eens een 50-ste verjaardag in American-style. Vooral leuk als de verjaardag in de zomer is. Wat dacht u van een grote barbecue met hamburgers, steaks, hotdogs, cola en rootbeer? Het is ook leuk om een themafeest te organiseren in een tijdvak waarin de jubilaris op zijn best was of is. Een leuk alternatief voor de jubilaris die niet houdt van een traditionele Abraham- of Sarah-viering. Wie heeft er nou geen heimwee naar die goede oude tijd?

Vijftiger jaren

Denk bijvoorbeeld aan een 50-er jaren feest met rock and roll als thema. Vraag de gasten zich uit te dossen in de mode van toen, met vetkuiven, suikerspinnen, petticoats en dergelijke. Of neem de 60-er jaren met flowerpower als thema of zelfs het discotijdperk in de 70-er jaren. Er is muziek genoeg te vinden in de cd-shops en waarschijnlijk ook wel bij u zelf of bij vrienden en bekenden in de stereokast.


Kleine accenten

De aankleding van het feest is bij deze thema's kinderlijk eenvoudig. Met kleine accenten kunt u al volstaan, zowel bij u thuis als in een gehuurd zaaltje. Over het algemeen is een zalenverhuurbedrijf ook goed bekend met themafeestjes. Zij willen u desgevraagd best helpen. Maar laat het ze niet alleen opknappen, tenzij het een gespecialiseerd bedrijf is. Overleg plegen dus! Met een paar man de schouders eronder en het is voor elkaar.

'Gepast' gekleed

Het grootste effect is te bereiken met de gasten. Probeer ze over te halen om zich 'gepast' te kleden. Zorg natuurlijk ook voor een outfit voor de jarige. Veel mensen hebben uit melancholie nog wel het één en ander op zolder liggen. Kleding is ook voor niet al te veel geld te huur. 


TIP: Zoek de kleding met een aantal mensen samen uit. Het zal u veel voorpret bezorgen! Enthousiasme straal je uit, dus ook op de rest van de gasten.


TIP: Geen leuk thema gevonden? Een beetje of juist veel hulp nodig bij de organisatie? Het VanHarte FeestRegister helpt u verder!

VanHarte FeestRegister (Volwassenen)

 

 

 

 

 
 
 
     
 
Heeft u een leuke idee dat past bij deze pagina? Of juist een vraag of een opmerking? Help Vanharte.nl en laat het ons en de andere gebruikers weten: klik op de link onderaan de pagina....
Ben je juist op zoek naar meer informatie over bedrijven? Kijk dan op ons register(klik hier)!
 
   
   
   
 
 
     
     
 

VanHarte Kadozoeker!

Vul de gegevens in van de persoon waar je iets voor zoekt en de vanharte kadozoeker helpt je aan leuke ideeen...

        verder