dinsdag, mei 30, 2017

Vanharte in een nieuw jasje 

Vanharte is in een nieuw jasje gestoken. Wij hopen dat u de nieuwe layout makkelijk vind werken en dat alle functies goed te vinden zijn. Alle content pagina's zijn gecontroleerd en de links waar nodig aangepast. Mocht u nog aanvullingen hebben dan horen wij deze graag. Als u vragen over een van onze onderwerpen heeft dan kunt u gebruik maken van het nieuwe Vanharte forum. Die kunt u vinden door in het menu boven aan de pagina op 'forum te klikken'.

Nieuw functies op de site

Samen met de nieuwe layout zijn er ook een aantal nieuwe functies op de site geintroduceerd: 

  • children.jpgOnder ieder onderwerp vind je nu gerelateerde vermeldingen. Daarmee kun je snel naar een aandere vermelding uit de zelfde categorie.  

  • Het is makkelijker geworden om een aanvulling te maken op een van onze onderwerpen. Aan het einde van alle onderwerpen staat nu een duidelijke knop om dit te doen.

 Heeft u nog opmerkingen, aanvullingen of verbeteringen? Laat het ons weten.

 Van lezers, voor lezers

Vanharte wordt onderhouden door vrijwilligers samen met uw hulp. Hebt u misschien ook een leuk onderwerp? Laat het ons weten, of maak direct een nieuwe pagina aan. Dit kun je doen door in het menu aan de bovenkant van de site bij 'Onderwerpen' te klikken op 'Nieuw onderwerp toevoegen'.

 

Onderwerpen

Feestdagen

Laatste aanvullingen