Hoera, 1 jaar

 
           
 
Help ons Vanharte up to date te houden! Heb je een aanvulling, een opmerking of een idee voor deze pagina? Gebruik de link onderaan de pagina om het ons te laten weten...
Slapeloze nachten, doordringend gehuil, vieze luiers, ziektes op het meest ongunstige moment. Het eerste levensjaar is zwaar voor ouders. En dan is er die eerste verjaardag! Eindelijk tijd om stil te staan bij dat turbulente eerste jaar. Hoe is het mogelijk dat dat blauwe, krijsende baby'tje nu - twaalf maanden later - op twee benen door de kamer waggelt en alle knopjes, deurtjes en laatjes uitprobeert? En wat zal de toekomst brengen?   
     
     
   
 
U kijkt nu naar de oude pagina's van Vanharte. Vanharte is vernieuwd, en deze pagina's worden niet meer bijgehouden.
Klik hier om naar de vernieuwde Vanharte te gaan.


Met de volgende tradities proberen ouders alvast een glimp van de toekomst op te vangen en het verleden vast te houden:

  • Laat het kind los bij de verjaardagstaart en kijk wat er gebeurt. De reactie van de jarige wordt gezien als aanwijzing voor zijn levenshouding en karakter.
  • Leg symbolische voorwerpen voor de jarige op tafel. Bijvoorbeeld een boek als symbool van kennis, een basketbal voor sportiviteit of een penseel voor creativiteit. Het voorwerp dat het kind het eerste pakt zou voorspellend zijn voor zijn toekomst.
  • Vraag alle gasten iets mee te nemen dat met het afgelopen jaar te maken heeft. Stop alles in een tijdcapsule en geef deze aan het kind wanneer het 16, 18 of 21 wordt.
  • Laat alle gasten met watervaste inkt hun naam en een verjaardagswens of herinnering op een wit tafelkleed schrijven en bewaar dit voor later.
 
 
 
     
 
Heeft u een leuke idee dat past bij deze pagina? Of juist een vraag of een opmerking? Help Vanharte.nl en laat het ons en de andere gebruikers weten: klik op de link onderaan de pagina....
Ben je juist op zoek naar meer informatie over bedrijven? Kijk dan op ons register(klik hier)!
 
   
   
   
 
 
     
     
 

VanHarte Kadozoeker!

Vul de gegevens in van de persoon waar je iets voor zoekt en de vanharte kadozoeker helpt je aan leuke ideeen...

        verder