Zotte Zuivel

 
           
 
Help ons Vanharte up to date te houden! Heb je een aanvulling, een opmerking of een idee voor deze pagina? Gebruik de link onderaan de pagina om het ons te laten weten...
Toetjes (zoals Danoontjes) en pakjes drinken zijn voor de kleinsten een goed alternatief voor snoep en chips. Wilt u het toetje ook nog feestelijk 'aankleden', dan bent u nu op de juiste pagina beland.  
     
     
   
 
U kijkt nu naar de oude pagina's van Vanharte. Vanharte is vernieuwd, en deze pagina's worden niet meer bijgehouden.
Klik hier om naar de vernieuwde Vanharte te gaan.


Clowns (leuk bij een carnavalsfeest!)

Tineke: "Print het Word-document met de clown op stevig wit of gekleurd papier. Er kunnen 2 clowns op een A4, draai hiervoor het papier om en print het nog een keer. Knip het papier doormidden, knip de neus uit en duw er vanaf de achterkant een toetje doorheen. Je kunt vooraf nog de naam en leeftijd van je kind op de puntjes intypen, of achteraf met stift erop zetten. Snel gemaakt!"

Jenny: "Toen onze dochter Laura drie jaar werd, heeft ze op de peuterspeelzaal op toetje-clowntjes getrakteerd. Het was veel werk, met name omdat deze clown ook haren heeft. Maar het is de moeite waard, toch?!" (foto)

Ina: "Toen mijn zoontje Lennart 1 jaar werd, wilde ik een originele traktatie presenteren die voor de meeste kindjes van de babygroep geschikt was. In de week voor zijn verjaardag heb ik hem als clowntje geschminkt (zo goed en zo kwaad als dat kan bij een 1-jarige. Daarvan heb ik foto's gemaakt en de leukste op A4-papier gekopieerd. De kopietjes heb ik opgerold, met onderin een toetje als voetsteun. Om de opgerolde kopie deed ik een plastic clownsneusje. Op de buitenkant heb ik een clownsgezichtje getekend. Het toetje werd lekker opgegeten en daarnaast hadden de kinderen ook nog een blijvend cadeautje. De fotokopie kan eventueel ook in het plakboek als aandenken aan een kinderdagverblijf-vriendje."

Klik op dit plaatje om het uit te vergroten Mickey Mouse

Sonja: "Neem koffiefilterzakjes en karton. Knip van het karton Mickey Mouse-oren en plak deze op het koffiefilterzakje. Teken hier ogen en mond op. Achter in het zakje past perfect een toetje en lepeltje."

Molens (leuk bij een landenfeest!)

Rebecca: "Knip uit stevig gekleurd papier aan één stuk vier wieken. Een mal maken is hiervoor handig. Maak van plakband een rolletje en plak de wieken daarmee aan het omgekeerde toetje. U kunt op de wieken nog een leuke boodschap zetten. Knip vervolgens van het overgebleven papier ondergrondjes voor de molens en plak ze er met plakband op (ik haalde de ondergrondjes door zo'n zigzag papierroller). Maak tenslotte een dienblad op met het molenpark. Zelfs voor de allerkleinsten geschikt als je toetje met opvolgmelk gebruikt."

Miranda: "Leuk, die molentjes. De wieken kunnen natuurlijk ook worden gemaakt van een vierkant vouwblaadje, op alle vier de punten een stukje ingeknipt, en vervolgens iedere linkerpunt naar het midden gevouwen en vastgeplakt (de kinderen maken dit zelf ook vaak. Een leuk stickertje kan evt. nog in het midden geplakt worden."

Meer Zotte Zuivel>> 1 2 3
 
 
 
     
 
Heeft u een leuke idee dat past bij deze pagina? Of juist een vraag of een opmerking? Help Vanharte.nl en laat het ons en de andere gebruikers weten: klik op de link onderaan de pagina....
Ben je juist op zoek naar meer informatie over bedrijven? Kijk dan op ons register(klik hier)!
 
   
   
   
 
 

     
     
 

VanHarte Kadozoeker!

Vul de gegevens in van de persoon waar je iets voor zoekt en de vanharte kadozoeker helpt je aan leuke ideeen...

        verder