Pokémon Pret

 
           
 
Help ons Vanharte up to date te houden! Heb je een aanvulling, een opmerking of een idee voor deze pagina? Gebruik de link onderaan de pagina om het ons te laten weten...

De Pokémon-hype is nog altijd niet voorbij. Een traktatie die is gebaseerd op één van de vele populaire figuurtjes vormt ook nu nog een garantie voor succes. Kijk ook eens bij onze tips voor een Pokémonfeest!

 
     
     
   
 
U kijkt nu naar de oude pagina's van Vanharte. Vanharte is vernieuwd, en deze pagina's worden niet meer bijgehouden.
Klik hier om naar de vernieuwde Vanharte te gaan.


Bekers

Marjon: "Ik heb van internet allerlei afbeeldingen van Pokémonplaatjes uitgeprint en daarna uitgeknipt (twe per kind). Bij Blokker heb ik gekleurde 'luxe' plastic bekertjes gekocht. Op elk bekertje heb ik twee verschillende afbeeldingen geplakt. Elk bekertje heb ik gevuld met kruidnootjes, pepernoten en taaitaaipoppetjes, maar dat kan natuurlijk ook iets anders zijn...."

Klik op het plaatje om deze uit te vergroten Coctailprikkers

Ellen: "Dezelfde afbeeldingen als voor de memoknijper zijn kleiner uitgeprint ook prima te gebruiken om leuke coctailprikkers te maken. Stukje kaas/worst/uitje/augurkje/mandarijntje en druif en je hebt een trendy traktatie. Kies voor de variatie allemaal verschillende Pokémons."

Klik op het plaatje om deze uit te vergroten Boekenleggers

Ellen: "De boekenleggers, wederom op internet gevonden, uitgeprint op dik papier en stuk voor stuk uitgeknipt. Dubbelvouwen, dichtplakken met lijm en klaar. Met plakband (Scotch is weer makkelijk te verwijderen zonder te beschadigen) op de Pokémonwafeltjes geplakt. Ook hiervan een voorbeeld (foto). De boekenleggers zijn hier te vinden.

Pikachu (foto)

Annette: "Koop een pakje gele vaatdoekjes. Teken op stevig karton een Pikachu met staart (werktekening) en knip hem uit. Leg deze op een dubbelgevouwen vaatdoekje en teken hem met potlood na. U haalt er ongeveer elf uit een dubbel doekje (let op dat de lijntjes elkaar niet raken, ze moeten nog worden uitgeknipt). Stik ze door op de naaimachine (niet aan de onderkant en staart) en knip ze uit. Knip aan één kant de staart eraf. Teken op de voorkant met rood twe wangen, met zwart ogen, mond en oren. Teken aan de achterkant met bruin twee streepjes en een stukje staart.

Voor de Pokéballen legt u een aardbeienspek en een kokosspek op elkaar op een stukje plasticfolie. Wikkel deze, met een stukje dropveter in het midden, strak in de folie. Prik een cocktailprikker boven in de aardbeienspek en zet daar de Pikachu op.

Variant: maak alleen de Pokéballen, print verschillende Pokemons uit op fotopapier, knipt ze uit en plakt ze vast aan een cocktailprikker."

Mantra: "Lijm de gele doekjes met een spuitbus lijm voor stoffen. Doe de Pikachu's met wat ronde chips aan een touwtje."

Meer Pokémon Pret >> 1 2

 

 
 
 
     
 
Heeft u een leuke idee dat past bij deze pagina? Of juist een vraag of een opmerking? Help Vanharte.nl en laat het ons en de andere gebruikers weten: klik op de link onderaan de pagina....
Ben je juist op zoek naar meer informatie over bedrijven? Kijk dan op ons register(klik hier)!
 
   
   
   
 
 

 

     
     
 

VanHarte Kadozoeker!

Vul de gegevens in van de persoon waar je iets voor zoekt en de vanharte kadozoeker helpt je aan leuke ideeen...

        verder

 

 

[an error occurred while processing this directive]