Kontje Apart voor de Juf

 
           
 
Help ons Vanharte up to date te houden! Heb je een aanvulling, een opmerking of een idee voor deze pagina? Gebruik de link onderaan de pagina om het ons te laten weten...
Op veel scholen trakteren jarige kinderen ook leerkrachten in andere klassen. Voor een beetje school betekent dit al snel 150 traktaties per jaar per leerkracht! Misschien een reden om soms te kiezen voor 'een kontje apart' voor juf of meester. Maar dat hoeft natuurlijk niet...  
     
     
   
 
U kijkt nu naar de oude pagina's van Vanharte. Vanharte is vernieuwd, en deze pagina's worden niet meer bijgehouden.
Klik hier om naar de vernieuwde Vanharte te gaan.


Gewoon hetzelfde

Joke: "Ik ben juf, en bij ons op school is het gebruikelijk dat wij dezelfde traktatie krijgen als de kinderen. Niet meer dan normaal en ook nog eens erg leuk! De ene traktatie is leuker dan de andere. Veel succes met www.vanharte.nl."

Ingrid: "Als kind vond ik het altijd al oneerlijk als de juf of meester iets lekkers krijgt en jijzelf een 'vies' stukje kaas of augurk op moest eten. Mijn dochter van 7 heeft ook al eens zo'n opmerking gemaakt. Dus de juffen en meesters krijgen van mijn dochter en zoon gewoon iets wat de andere kinderen ook krijgen. En ze reageren er heel leuk op!"

Warme en koude dranken

Daniella: "Koop een goedkope beker doe daar een zakje capuccino, een theezakje en een zakje suiker met een roerstaafje in."

Loes: "Koop zakjes oploskoffie in verschillende smaken (Wiener Melange, espresso, cappuccino en dergelijke) en thee (zomer-, herfst-, winter- of lentethee). Verpak een zakje koffie of thee met een chocolaatje, after-dinnermint of iets dergelijks in cellofaan. Doe er een grote raffiastrik omheen en hang er een kaartje aan met de naam en leeftijd van de jarige."

Ingrid: "Het is ook leuk (vooral in de winter) om in plaats van koffie, zakjes soep te gebruiken. Hierbij doet u dan croutons of een soepstengel." 

Erika: "Omdat ik mijn tweeling (die ook nog eens net na sinterklaas jarig is) iets wil laten trakteren dat ook nog iets met elkaar te maken heeft, heb ik het volgende bedacht. De een trakteert de juffen en meesters een zakje soep, en de ander zo'n doosje soepstengeltjes met smeerkaas. Een hartig hapje voor de juffen en meesters na alle zoete dagen."

Ilja: "Wij hebben onze dochter haar juf een klein flesje wijn laten geven. Zo'n mini-flesje, met daarop een zelfgetekend etiket. Versierd met wat krullint zag het er echt leuk uit.

Meer Voor de Juf>> 1 2 3

 

 
 
 
     
 
Heeft u een leuke idee dat past bij deze pagina? Of juist een vraag of een opmerking? Help Vanharte.nl en laat het ons en de andere gebruikers weten: klik op de link onderaan de pagina....
Ben je juist op zoek naar meer informatie over bedrijven? Kijk dan op ons register(klik hier)!
 
   
   
   
 
 

     
     
 

VanHarte Kadozoeker!

Vul de gegevens in van de persoon waar je iets voor zoekt en de vanharte kadozoeker helpt je aan leuke ideeen...

        verder