Goed Gevuld

 
           
 
Help ons Vanharte up to date te houden! Heb je een aanvulling, een opmerking of een idee voor deze pagina? Gebruik de link onderaan de pagina om het ons te laten weten...
Ook van eenvoudige traktaties is iets heel bijzonders te maken. Niet voor niets is het spreekwoord: kleren maken de man. Hier vindt u variaties op het thema zakje vol...  
     
     
   
 
U kijkt nu naar de oude pagina's van Vanharte. Vanharte is vernieuwd, en deze pagina's worden niet meer bijgehouden.
Klik hier om naar de vernieuwde Vanharte te gaan.


Mandjes / Kistjes

Op de computer

Petra: "Er zijn computerprogramma's met 'uitklaptekeningen' van mandjes. Deze kun je naar eigen inzicht aanpassen, afdrukken en inkleuren. Vervolgens is het een kwestie van vouwen en plakken en er rozijntjes of zelfgebakken pepernoten indoen." (patroon)

Kopen

Désirée: "Koop mandjes, doe er een leuk servetje in en vul het mandje met soesjes, spekjes, of noem maar op."

Heidi: "In plaats van servetjes, kun je voor weinig geld leuke kinderzakdoekjes kopen. Zo is het nog een blijvende herinnering. Schrijf er eventueel met een textielstift een groet of de naam van de jarige of de ontvanger op."

Kabouter Plop (leuk bij een kabouterfeest!)

Annet: "Knip een melkpak af. Print kabouter Plop- plaatjes uit op geel papier en plak deze op het pak. Stop in het pak een zakje met pepernoten en doe er een kaartje bij met de naam en leeftijd van de jarige. Een kleurplaat van Kabouter Plop en de tekst van het Kabouter Ploplied maken deze traktatie af." (foto)

Schatkisten (leuk bij een piratenfeest of bij een boevenfeest!)

Monique: "Mijn zoon heeft een piratenpartijtje gegeven. Om in stijl te blijven heb ik (samen met kennissen en vrienden) de kleine blauwe schatkistjes van de MAX-ijsjes gespaard. Deze heb ik gevuld met chocolade muntjes en een klein speeltje (ook gespaard van bijv. de Efteling of een verrassingsei)en pepernoten."

Inge: "Van bierviltjes maakt u een strand waarvoor u een stukje zee schildert. Een haaienstaart in de zee maakt het extra spannend. Lijm de schatkistjes op het eiland en op de zee een zeeroversschip met de tekst 'Hoera, <naam> .. jaar' op de vlag."

Meer Goed Gevuld >> 1 2 3 4 5
 
 
 
     
 
Heeft u een leuke idee dat past bij deze pagina? Of juist een vraag of een opmerking? Help Vanharte.nl en laat het ons en de andere gebruikers weten: klik op de link onderaan de pagina....
Ben je juist op zoek naar meer informatie over bedrijven? Kijk dan op ons register(klik hier)!
 
   
   
   
 
 

     
     
 

VanHarte Kadozoeker!

Vul de gegevens in van de persoon waar je iets voor zoekt en de vanharte kadozoeker helpt je aan leuke ideeen...

        verder

 

 

[an error occurred while processing this directive]