Beestenbende

 
           
 
Help ons Vanharte up to date te houden! Heb je een aanvulling, een opmerking of een idee voor deze pagina? Gebruik de link onderaan de pagina om het ons te laten weten...
De meeste kinderen zijn dol op dieren. Een traktatie in de vorm van het favoriete beest van uw jarige job, is bijna een schot voor open doel. Voor wie op zoek is naar inspiratie volgen hier dierentraktaties die hun succes in de praktijk hebben bewezen.   
     
     
   
 
U kijkt nu naar de oude pagina's van Vanharte. Vanharte is vernieuwd, en deze pagina's worden niet meer bijgehouden.
Klik hier om naar de vernieuwde Vanharte te gaan.


Apen

Ellen: "Koop kleine cervelaatworstjes. Knip uit groen karton de top van een palmboom en bevestig deze aan de worstjes. Knip uit bruin karton apenfiguurtjes. Plak op de plak van het hoofd met glazuur een Apenkop (snoepje van Katja), en bevestig de aap in zijn geheel aan het worstje. 'Plant' alle palmbomen met apen in een stuk piepschuim (even een gat voorboren), zodat het een palmbomeneiland wordt."

Beren (leuk bij een berenfeest!)

Jacqueline: "Mijn dochter wilde graag zakjes chips trakteren. Van verschillende kleuren karton heb ik beren geknipt. Hierop een snoetje getekend en op de achterkant haar naam en leeftijd geschreven. Dit op een houten wasknijper geplakt en op de zakjes geklemd. Je kunt hiervoor elke gewenste afbeelding nemen (voor simpele plaatjes kijk in kleurboeken)."

Lida: "Koop kleine beertjes en bind ze een pakje rozijntjes als rugzak op hun rug. Je kunt ook 'knijpbeestjes' gebruiken die het pakje vasthouden."

Marit: "Bak cakejes in de vorm van een beertje (bakvormpjes zijn onder meer te koop bij Blokker). Stop ze in een mooi zakje en doe er eventueel een extra snoepje in."

Egels

Herma: "Maak van een halve kool het lijf van de egel en van een propje papier zijn kop. Leg het propje tegen de kool aan en bekleed het geheel met aluminiumfolie. Maak van zwart papier ogen en neus en van draadjes snorharen. Voor de stekels neemt u satéprikkers, waaraan u allerlei lekkere dingen prikt. Stukjes kaas, ananas, worst, augurk, cocktailworst, mandarijn of snoep bijvoorbreeld. U kunt de prikkers zo vol maken als u zelf wilt. Steek vervolgens het lijf van de egel vol prikkers."

Hetty: "Verpak een halve kool in zilverpapier. Maak een kleine puntzak van karton. Teken er ogen op en doe er als neus een blauwe druif op. Knip vier voetjes uit en plak deze op de kool. Op satéprikkers doe je stukjes kaas, knakworst, augurk, druif et cetera. Prik de stokjes in de kool en je hebt een egel."

Gerda: "Koop of bak kleine cakejes. Breek zoute stokjes doormidden en steek deze in de cakejes. Doe op elk cakeje twee rozijntjes als ogen en je hebt leuke egeltjes."

 
Meer Beestenbende>> 1 2 3 4 5 6 7 8

 
 
 
     
 
Heeft u een leuke idee dat past bij deze pagina? Of juist een vraag of een opmerking? Help Vanharte.nl en laat het ons en de andere gebruikers weten: klik op de link onderaan de pagina....
Ben je juist op zoek naar meer informatie over bedrijven? Kijk dan op ons register(klik hier)!
 
   
   
   
 
 

     
     
 

VanHarte Kadozoeker!

Vul de gegevens in van de persoon waar je iets voor zoekt en de vanharte kadozoeker helpt je aan leuke ideeen...

        verder