Apart Afscheid

 
           
 
Help ons Vanharte up to date te houden! Heb je een aanvulling, een opmerking of een idee voor deze pagina? Gebruik de link onderaan de pagina om het ons te laten weten...
Wie jarig is trakteert. Maar ook afscheid is een reden voor een traktatie. Bijvoorbeeld bij een verhuizing of wanneer uw peuter kleuter wordt en zijn vriendjes en vriendinnetjes op de peuterspeelzaal gedag moet zeggen. Originele gedagjes voor een onvergetelijk afscheid...  
     
     
   
 
U kijkt nu naar de oude pagina's van Vanharte. Vanharte is vernieuwd, en deze pagina's worden niet meer bijgehouden.
Klik hier om naar de vernieuwde Vanharte te gaan.


Ik ga op reis

Ruurdtje: "Toen mijn dochtertje, Afke, van de peuterspeelzaal afging, heb ik een autootje gemaakt dat op reis ging. Knip hiervoor van gekleurd papier (half A-4) een kevermodel auto. Geef met brede merkstift contouren aan van raampjes, deur, lampen et cetera. Maak een kleurenkopie van de pasfoto van uw kind en plak deze op de bestuurdersplaats. Plak dan een doosje Smarties op het 'kontje' van de auto en een lolly op het dak. Tenslotte een vlagje met de naam van uw kind."

Boekenlegger (leuk bij een krantenfeest!)

Heidi: "Als afscheid kun je ook een leuke boekenlegger maken met daarop een foto van je kind en een foto van de groep. Deze kun je opvrolijken met tekst of een mooi gedichtje."

Dobbelsteen (leuk bij een casinofeest!)

Astrid: "Toen mijn dochter vier werd en dus ook voor het laatst op het kinderdagverblijf was, heb ik voor alle kinderen een grote dobbelsteen gemaakt. Hierop stond:

  Hoera, Jacqueline is jarig
  Ik ben 4 jaar geworden
  Het was leuk hier
  Ik zal jullie missen
  Morgen ga ik naar de kleuterschool
  Ik kom nog een keer langs

In deze grote dobbelsteen stopte ik een mandarijn. Aan de kant die als een deksel open kon, maakte ik een plakstrookje."

Fotomapjes (leuk bij een spionnenfeest!)

Simone: "Koop fotomapjes en kopieer een leuke foto van je kind. Stop in elk mapje de foto van je kind, pak de mapjes feestelijk in en maak een kaartje met een verkleinde versie van diezelfde foto en een boodschap."

Opschepperig (leuk bij een speeltuinfeest!)

Andrea: "Toen mijn zoontje jarig was en afscheid nam op de peuterspeelzaal hebben we schepjes getrakteerd, met daarop een doosje Smarties geplakt. Er hing een kaartje aan met de tekst: 'ik wil niet opscheppen hoor, maar ik word vier en ga naar de basisschool.'"

De sleutels van het nieuwe huis (leuk bij een boevenfeest!)

Saskia: "Neem een dropveter en rijg hieraan twee snoepsleutels en een kaartje met het nieuwe adres. Leg ze op een grote schaal."

Meer Apart Afscheid >> 1 2 3 4
 
 
 
     
 
Heeft u een leuke idee dat past bij deze pagina? Of juist een vraag of een opmerking? Help Vanharte.nl en laat het ons en de andere gebruikers weten: klik op de link onderaan de pagina....
Ben je juist op zoek naar meer informatie over bedrijven? Kijk dan op ons register(klik hier)!
 
   
   
   
 
 

     
     
 

VanHarte Kadozoeker!

Vul de gegevens in van de persoon waar je iets voor zoekt en de vanharte kadozoeker helpt je aan leuke ideeen...

        verder