Wat wil vader?

 
           
 
Help ons Vanharte up to date te houden! Heb je een aanvulling, een opmerking of een idee voor deze pagina? Gebruik de link onderaan de pagina om het ons te laten weten...
Vaderdag begint traditioneel met een heerlijk ontbijt op bed. Een dienblad wordt opgesierd met een groot, vrolijk servet, een vaasje met een paar (zelfgeplukte) bloemetjes. Hierop staan pa's favoriete hapjes en drankjes. De kleintjes overhandigen de cadeautjes die ze op school hebben gemaakt en zeggen hun vaderdagversje op.

 

 
     
     
   
 
U kijkt nu naar de oude pagina's van Vanharte. Vanharte is vernieuwd, en deze pagina's worden niet meer bijgehouden.
Klik hier om naar de vernieuwde Vanharte te gaan.


Hoe de rest van de dag eruit zal zien, hangt helemaal af van pa zelf. U kunt hem verrassen, maar soms is het wel zo leuk om hem een beetje inspraak te geven. Hiervoor legt u vader een week van tevoren deze 'wensenlijst' voor. Zo weet u precies hoe zijn ultieme vaderdag eruit ziet.

Uit het oog...niet uit het hart

Natuurlijk worden ook vaders die ver weg wonen niet vergeten. Stel een persoonlijk pakketje voor hem samen en verstuur het ruim op tijd. De boekenwurm geeft u een stapel tijdschriften met een abonnement op één ervan. De sportieveling stuurt u kaartjes voor een voetbalwedstrijd, met de belofte dat u met hem meegaat. Of u laat een wijnpakket bezorgen met een uitnodiging voor een proeverij.

En is uw vader een beetje thuis op internet, dan maakt u een website met foto's van alle kinderen, kleinkinderen, huisdieren en al het andere dat hem dierbaar is. Laat iedereen een mooie boodschap schrijven en plaats deze bij de foto's. De URL van deze persoonlijke groet verstuurt u op een ansichtkaart, als kaartje aan een bos bloemen of supersnel via e-mail.

Groots aanpakken

Vaders hebben op vaderdag vaak een dubbelrol. Ze zijn namelijk niet alleen vader, maar ook zoon. Een bezoek aan (schoon)vader is daarom voor velen een vast onderdeel van vaderdag. Een goede oplossing is om het eens groot aan te pakken. Vaders, steek de koppen bij elkaar en organiseer een vaderdagfeest voor alle vaders in de familie of buurt samen. Organiseer een sportieve dag uit (karten, paintballen), een ontspannen strand- of boswandeling om uit te waaien of bezoek met zijn allen sportwedstrijd of de bioscoop.

Werken op zondag?

Moet vader op vaderdag werken, omdat hij bijvoorbeeld in de gezondheidszorg werkt of buschauffeur is. Dan regelt u toch gewoon een doordeweekse vaderdag voor hem?

 

 
 
 
     
 
Heeft u een leuke idee dat past bij deze pagina? Of juist een vraag of een opmerking? Help Vanharte.nl en laat het ons en de andere gebruikers weten: klik op de link onderaan de pagina....
Ben je juist op zoek naar meer informatie over bedrijven? Kijk dan op ons register(klik hier)!
 
   
   
   
 
 
     
     
 

VanHarte Kadozoeker!

Vul de gegevens in van de persoon waar je iets voor zoekt en de vanharte kadozoeker helpt je aan leuke ideeen...

        verder