Moederdag

 
           
 
Help ons Vanharte up to date te houden! Heb je een aanvulling, een opmerking of een idee voor deze pagina? Gebruik de link onderaan de pagina om het ons te laten weten...

De tweede zondag in mei (dit jaar 8 mei) is het moederdag. Kinderen verrassen hun moeder met ontbijt op bed, zelfgemaakte presentjes en vertederende versjes. Moeder hoeft niets anders te doen dan stralend middelpunt van de belangstelling te zijn. Dit is haar dag!

 
     
     
   
 
U kijkt nu naar de oude pagina's van Vanharte. Vanharte is vernieuwd, en deze pagina's worden niet meer bijgehouden.
Klik hier om naar de vernieuwde Vanharte te gaan.


Er doen verschillende verhalen de ronde over de oorsprong van moederdag. Wij zochten het voor u uit.

En natuurlijk geven we vaders en kinderen tips voor gedichtjes, knutsels, coupons , een wensenlijst van/voor Moeder en andere leuke verrassingen om van moederdag een superspeciaal feest te maken. Deze pagina's zijn overigens STRIKT VERBODEN TOEGANG VOOR MOEDERS!

Natuurlijk hebben we ook wat leuks voor moeder. Doe de kwiz en vind uit wat voor moeder u bent en kijk of u zich herkent in onze top tien van moederlijk advies.

Het mooiste cadeau!

Wie de allerliefste moeder van Nederland heeft, verzint dit jaar een heel speciaal cadeau voor moederdag. Via stichting Heifer Nederland kunt u voor moederdag een koppel kippen doneren aan een arm gezin. Kippen geven gezonde eieren en kuikentjes om te verkopen. Daardoor kan een moeder, ergens in Afrika of Oost-Europa haar kinderen gezond te eten geven. En extra geld verdienen voor kleding, school of medicijnen. Een kip geeft mest voor de tuin en pikt insecten van de planten. Hierdoor levert de groenteoogst veel meer op. Als de kippen hun eerste kuikens krijgen, dan worden die aan een volgende moeder gegeven. Het cadeau gaat van moeder tot moeder en zal hen helpen om een betere toekomst op te bouwen voor hun kinderen.

Een koppel kippen, inclusief training en nazorg, schenkt u al voor € 22,50. Maak het bedrag over op giro 4663 of vraag telefonisch een machtigingskaart aan via 0164-60 61 64.

Tip: download de moederdagposter op de website van Heifer Nederland en gebruik hem als 'cadeaubon'.

Wij wensen iedereen een gezellige, heerlijke moederdag!

 
 
 
     
 
Heeft u een leuke idee dat past bij deze pagina? Of juist een vraag of een opmerking? Help Vanharte.nl en laat het ons en de andere gebruikers weten: klik op de link onderaan de pagina....
Ben je juist op zoek naar meer informatie over bedrijven? Kijk dan op ons register(klik hier)!
 
   
   
   
 
 

Introductie

Achtergronden

Activiteiten

Aankleding/Tips

     
     
 

VanHarte Kadozoeker!

Vul de gegevens in van de persoon waar je iets voor zoekt en de vanharte kadozoeker helpt je aan leuke ideeen...

        verder