De wensenkaart

 
           
 
Help ons Vanharte up to date te houden! Heb je een aanvulling, een opmerking of een idee voor deze pagina? Gebruik de link onderaan de pagina om het ons te laten weten...

Voor moeder valt er op Moederdag veel te organiseren. Maar wat wil moeder zelf, eigenlijk?

 
     
     
   
 
U kijkt nu naar de oude pagina's van Vanharte. Vanharte is vernieuwd, en deze pagina's worden niet meer bijgehouden.
Klik hier om naar de vernieuwde Vanharte te gaan.


We zijn op zoek gegaan naar een soort universele 'wensenkaart' en hebben deze gevonden! Op VanHarte Wensenkaart kan moeder door het invullen van elkele multiple choice vragen precies aangeven hoe laat en welk ontbijt er geserveerd moet worden, hoe ze op Moederdag het liefst aangesproken wil worden en nog meer relevante Moederdagzaken 'regelen'.

Download de VanHarte Wensenkaart voor Moederdag als handig Worddocument!

U kunt natuurlijk de wensenkaart opfleuren met een leuk lettertype, vrolijke plaatjes en kleurtjes, of de tekst afdrukken op gekleurd papier. Laat uw fantasie de vrije loop.

Enne.... mocht moeder onverhoops 'per ongeluk' zelf op deze pagina terecht zijn gekomen: niets let u om de wensenkaart zelf te downloaden, af te drukken en discreet -per ongeluk natuurlijk- in de lunchbox van uw partner of kids terecht te laten komen ... ;-)

 
 
 
     
 
Heeft u een leuke idee dat past bij deze pagina? Of juist een vraag of een opmerking? Help Vanharte.nl en laat het ons en de andere gebruikers weten: klik op de link onderaan de pagina....
Ben je juist op zoek naar meer informatie over bedrijven? Kijk dan op ons register(klik hier)!
 
   
   
   
 
 

Introductie

Achtergronden

Activiteiten

Aankleding/Tips

  • Op de moederdagsite kunt u onder meer uw moeder feliciteren en een foto plaatsen. 
  • Ook Peuterspeelzaal Pinkelotje heeft een speciale pagina voor moederdag, met gedichtjes, verhalen, knutsels en veel meer
  • Nog veel meer knutseltips voor moederdag vindt u bij Wims Fröbelpagina (kies in het hoofdmenu 'Speciale gelegenheden' en dan 'moederdag')
  • Wie de allerliefste moeder van Nederland heeft, verzint dit jaar een heel speciaal cadeau voor moederdag. Via stichting Heifer Nederland kunt u voor moederdag een koppel kippen doneren aan een arm gezin.
     
     
 

VanHarte Kadozoeker!

Vul de gegevens in van de persoon waar je iets voor zoekt en de vanharte kadozoeker helpt je aan leuke ideeen...

        verder