Voorkom een Flop

 
           
 
Help ons Vanharte up to date te houden! Heb je een aanvulling, een opmerking of een idee voor deze pagina? Gebruik de link onderaan de pagina om het ons te laten weten...
Bent u in het gelukkige bezit van een partner of stapt u vrolijk single door het leven? In beide gevallen is Valentijnsdag de moeite van het vieren waard. In Nederland associëren we Valentijnsdag voornamelijk met de romantische liefde. In Engeland is het echter ook een feest om vriendschappen te vieren. Of u nu uw partner of uw platonische vriend(in) wilt verrassen, een stukje organisatie komt er altijd bij kijken.  
     
     
   
 
U kijkt nu naar de oude pagina's van Vanharte. Vanharte is vernieuwd, en deze pagina's worden niet meer bijgehouden.
Klik hier om naar de vernieuwde Vanharte te gaan.


Bedenken, uitnodigen en reserveren

Bedenk uw date

Wat gaat u doen. Uit of thuis? In Nederland of over de grenzen. Geldt dat "money is no object" of zijn de budgetmogelijkheden beperkt? Kiest u een vertrouwde activiteit of bent u in voor iets nieuws? Wat u ook kiest, voorop staat dat uw Valentijn het leuk vindt! Kijk bij onze date-tips voor inspiratie.

Uitnodigen van uw Valentijn

Het is belangrijk om uw Valentijn tijdig uit te nodigen. Zeker als het om een nieuwe liefde gaat. Die zou nog voor de grote dag voor uw neus kunnen worden weggekaapt. Doe dit dus zo'n vier weken van tevoren. Stuur een romantische kaart die u in de winkel koopt of maak uw eigen exemplaar. Als u zich geïnspireerd voelt, kunt u de uitnodigingstekst al heel romantisch maken. Schrijf een mooi gedicht of een liefdesverklaring.

Reserveren van tijd en lokaties

Als u uw Valentijn wilt verrassen, is het van het grootste belang om zijn of haar vrije dag te regelen. Als Valentijnsdag tenminste op een werkdag valt (2001: woensdag). Gaat het om een meerdaags tripje, dan moeten er misschien wel wat dagen aan worden vastgeplakt. Oriënteer u op romantische lokaties in eigen land of zoek het buitenlandse op als uw budget het toelaat. Romantische steden zijn bijvoorbeeld Parijs, Venetië en Praag. Boek tijdig uw reis en verblijf. U bent vast niet de enige die voor deze dag op zoek is naar een romantische lokatie.

Verzorgen, cadeau en De Vraag

Verzorg uw uiterlijk

Koop een nieuwe outfit voor de gelegenheid. Bezoek de kapper of schoonheidsspecialist. Toon u van uw beste kant. Vrouwelijke Valentijnen stellen het vast op prijs wanneer u ze verrast met een beauty-verrassing voor u samen uitgaat.

Regel het cadeau

Denk tijdig na over het cadeau. Maakt u het zelf of koopt u iets? Hou ruim van tevoren de terloopse opmerkingen van uw Valentijn in de gaten of ondervraag vrienden en familie. Wat vindt hij of zij leuk? Kijk bij onze Valentijn Cadeautips.

Stel de grote vraag

Valentijnsdag is een mooie datum om uw geliefde ten huwelijk te vragen. Kijk bij onze rubriek Huwelijksaanzoeken voor tips en originele ideeën.

 

Wij wensen u een onvergetelijke Valentijnsdag toe!

Heeft u nog geen Valentijn? Hier staan de datingsites netjes op een rij.

 

Op zoek naar een leuk cadeau? Kijk eens op Kadofeest.nl daar helpen ze u met een cadeauzoeker aan leuke tips die te koop zijn bij winkels in uw buurt of die kunnen worden thuisbezorgd.
Op Winkelabc.nl krijgt u een overzicht van de leuke speciaalzaken in een groot aantal steden.

 

 

 

 

 

 
 
 
     
 
Heeft u een leuke idee dat past bij deze pagina? Of juist een vraag of een opmerking? Help Vanharte.nl en laat het ons en de andere gebruikers weten: klik op de link onderaan de pagina....
Ben je juist op zoek naar meer informatie over bedrijven? Kijk dan op ons register(klik hier)!
 
   
   
   
 
 
  • Leuk natuurlijk om kaarten te versturen. Hier kunnen bezoekers gratis Valentijnskaarten versturen, desgewenst anoniem. Tevens is er de mogelijkheid voor de geadresseerde om te reageren op de anonieme kaart, zonder dat het adres van de afzender daarbij bekend wordt gemaakt. Het kaartenhuis.
  • Voor nog veel meer Valentijnlinks kijk je op deze dochter van startpagina.nl. 
  • Hoe zeg je in meer dan 100 talen 'Ik hou van jou'? Kijk hier!
  • Valentijnsdag voor de allerkleinsten. Bij Pinkelotje vindt u verhalen, kaarten, kleurplaten en nog veel meer
  • Kaarten verturen, gedichten, recepten, liefdeskreten, ik hou van jou in 100 talen, kado's en nog veel meer bij Valentijnsdag
     
     
 

VanHarte Kadozoeker!

Vul de gegevens in van de persoon waar je iets voor zoekt en de vanharte kadozoeker helpt je aan leuke ideeen...

        verder