Verleidelijke cadeaus

 
           
 
Help ons Vanharte up to date te houden! Heb je een aanvulling, een opmerking of een idee voor deze pagina? Gebruik de link onderaan de pagina om het ons te laten weten...
Valentijnsdag is dé gelegenheid om uw geliefde extra in de watten te leggen of uw liefde aan iemand te verklaren. De invulling van deze superromantische dag is zeer persoonlijk. Of u nu kiest voor een gezellig uitje, een anonieme liefdesverklaring, het langverwachte huwelijksaanzoek of een verleidelijk cadeau. Hieronder helpen we u met tips voor persoonlijke cadeaus.  
     
     
   
 
U kijkt nu naar de oude pagina's van Vanharte. Vanharte is vernieuwd, en deze pagina's worden niet meer bijgehouden.
Klik hier om naar de vernieuwde Vanharte te gaan.


Persoonlijk en verwennen

Natuurlijk kunt u een willekeurig cadeau geven. Gewoon iets waarvan u weet dat uw geliefde het graag wil hebben. Als u het niet precies weet, hou dan in ieder geval de volgende trefwoorden in gedachten: persoonlijk en verwennen. Schrijf deze trefwoorden op een vel papier en concentreer u in gedachten op uw geliefde. Wat past bij deze persoon. Wat zijn zijn/haar passies. Op welke manier wordt uw geliefde het liefst verwend. Houdt hij/zij van uitgaan of juist van lekker thuis. Deze oefening zal zeker tot cadeau-ideeën leiden. Hieronder nog een aantal tips.

Reizen, verzorging, kleding en sierraden

Reizen

Indien u weet dat uw partner altijd al naar …… heeft willen gaan, zorg dan voor de ultieme reisverrassing. Regel stiekem vrije dagen voor hem of haar en vertel pas op het laatste moment dat jullie op reis gaan. Niet goedkoop, wel heel leuk.

Persoonlijke verzorging

Parfums, make-up en cosmetica. Dit zijn prachtige verwencadeaus. Een beautydag voor twee is ook een heerlijke manier om samen te ontspannen.

Voor vrouwelijke (en soms ook mannelijke) cadeauontvangers kunt u een afspraak regelen bij een schoonheidsspecialiste en/of kapper. 's Avonds neemt u hem/haar dan mee uit, zodat de nieuwe 'look' door velen kan worden bewonderd.

Kleding & Sieraden

Koop iets iets waarvan u weet dat uw partner het niet snel voor zichzelf zou kopen. Een leren jas bijvoorbeeld of een prachtige avondjurk. Ook sieraden zijn prachtige cadeaus voor de liefhebbers. Voor een extra romantisch tintje laat u er de datum 14 februari 2001 (of de datum waarop u elkaar hebt leren kennen) in graveren.

Activiteit en bloemen

Geef een activiteit

Misschien heeft uw geliefde een (min of meer) verborgen wens. Roept hij/zij bij het zien van lasergamen of bungeejumpen altijd: dat zou ik ook wel eens willen doen? Verras hem of haar dan met deze activiteit. Ook een ballonvaart is heel leuk en misschien wel de meest romantische van de genoemde opties.

Zeg het met bloemen

Maar kies wel de goede!

 • Amaryllis: Betoverende schoonheid
 • Vergeet-me-niet: Ware Liefde
 • Provence roos: Mijn hart is in vuur en vlam
 • Rode tulp: Liefdesverklaring
 • Gele chrysant: Voorzichtige liefde
 • Jasmijn: Sensualiteit


Heeft u nog geen Valentijn? Hier staan de datingsites netjes op een rij.

 

Op zoek naar een leuk cadeau? Kijk eens op Kadofeest.nl daar helpen ze u met een cadeauzoeker aan leuke tips die te koop zijn bij winkels in uw buurt of die kunnen worden thuisbezorgd.
Op Winkelabc.nl krijgt u een overzicht van de leuke speciaalzaken in een groot aantal steden.


Veel succes met het bedenken van het juiste cadeau! Wij wensen u een onvergetelijke Valentijnsdag toe!

 

 
 
 
     
 
Heeft u een leuke idee dat past bij deze pagina? Of juist een vraag of een opmerking? Help Vanharte.nl en laat het ons en de andere gebruikers weten: klik op de link onderaan de pagina....
Ben je juist op zoek naar meer informatie over bedrijven? Kijk dan op ons register(klik hier)!
 
   
   
   
 
 
 • Leuk natuurlijk om kaarten te versturen. Hier kunnen bezoekers gratis Valentijnskaarten versturen, desgewenst anoniem. Tevens is er de mogelijkheid voor de geadresseerde om te reageren op de anonieme kaart, zonder dat het adres van de afzender daarbij bekend wordt gemaakt. Het kaartenhuis.
 • Voor nog veel meer Valentijnlinks kijk je op deze dochter van startpagina.nl. 
 • Hoe zeg je in meer dan 100 talen 'Ik hou van jou'? Kijk hier!
 • Valentijnsdag voor de allerkleinsten. Bij Pinkelotje vindt u verhalen, kaarten, kleurplaten en nog veel meer
 • Kaarten verturen, gedichten, recepten, liefdeskreten, ik hou van jou in 100 talen, kado's en nog veel meer bij Valentijnsdag
     
     
 

VanHarte Kadozoeker!

Vul de gegevens in van de persoon waar je iets voor zoekt en de vanharte kadozoeker helpt je aan leuke ideeen...

        verder