Valentijnsdiners voor Verliefden

 
           
 
Help ons Vanharte up to date te houden! Heb je een aanvulling, een opmerking of een idee voor deze pagina? Gebruik de link onderaan de pagina om het ons te laten weten...
Als u beiden graag geniet van voedsel, is een Valentijnsdiner een heel leuke verrassing. Wij hebben wat recepten voor u verzameld en geven u ook wat tips voor de aanpak van zo'n romantisch diner.. Op een romantische avond als deze, wilt u natuurlijk niet direct na het eten in slaap vallen. Daarom hebben wij gerechten die niet te zwaar op de maag liggen. En eerst staan wij stil bij ingrediënten die zinnenprikkelend zouden zijn. Dit wordt genieten!  
     
     
   
 
U kijkt nu naar de oude pagina's van Vanharte. Vanharte is vernieuwd, en deze pagina's worden niet meer bijgehouden.
Klik hier om naar de vernieuwde Vanharte te gaan.


Zinnenprikkelend

Er zijn veel voedingsmiddelen die van oudsher bekend staan om hun zinnenprikkelende werking. Oesters zijn waarschijnlijk het meest bekend. Hierin zit zink, een stof die onder meer de reuk en tastzin verscherpen. Maar ook veel andere vissoorten hebben de naam 'inspirerend' te zijn. Bijvoorbeeld makreel, paling, karper en tonijn.

Kruidig genot

En wat dacht u van saffraan, dat goed zou zijn voor de circulatie van het bloed, of wilde marjolein, dat een voornaam ingredient is van liefdesdrankjes. Basilicum heet in de volksmond zelfs Vurige Vlam. Ook vruchten, en vooral de manier waarop ze worden gegeten, kunnen veel in u losmaken. Wie de film 9,5 weeks heeft gezien, weet wat we bedoelen. Denk eens aan perziken, vijgen en aardbeien.


Meer Valentijnsdiners voor Verliefden >> 1 2 3
 
 
 
     
 
Heeft u een leuke idee dat past bij deze pagina? Of juist een vraag of een opmerking? Help Vanharte.nl en laat het ons en de andere gebruikers weten: klik op de link onderaan de pagina....
Ben je juist op zoek naar meer informatie over bedrijven? Kijk dan op ons register(klik hier)!
 
   
   
   
 
 

Voor meer inspiratie verwijzen wij u graag naar een aantal informatieve en leuke sites:

     
     
 

VanHarte Kadozoeker!

Vul de gegevens in van de persoon waar je iets voor zoekt en de vanharte kadozoeker helpt je aan leuke ideeen...

        verder