Een romantische invulling

 
           
 
Help ons Vanharte up to date te houden! Heb je een aanvulling, een opmerking of een idee voor deze pagina? Gebruik de link onderaan de pagina om het ons te laten weten...
In Nederland wordt Valentijnsdag nog niet zo lang gevierd. Van origine is het feest veel populairder in Engelssprekende landen, en met name in Amerika. Geliefden benutten deze dag om elkaar anoniem de liefde te verklaren of hun romantische liefde te vieren met een etentje, liefdesbrieven en cadeau. Bent u een onervaren Valentijn of wilt u het eens anders aanpakken? Doe hier inspiratie op.  
     
     
   
 
U kijkt nu naar de oude pagina's van Vanharte. Vanharte is vernieuwd, en deze pagina's worden niet meer bijgehouden.
Klik hier om naar de vernieuwde Vanharte te gaan.


Verwennerij, natuur en spanning

Culinaire verwennerij

Lekker eten heeft met de zintuigen te maken, net als de liefde. Boek een romantische tafel voor twee in een restaurant waarvan de cuisine u bevalt. Mooie wijnen maken het helemaal compleet. Ook thuis kunt u een culinair verwenfestijn plannen. Zie ook onze Valentijndinertips.

Voel de Natuur

Bent u beide natuurliefhebbers? Dan is een dag in een mooi natuurgebied een fantastische manier om dicht bij elkaar te zijn. Neem een picknickmand mee of combineer het met een lekker dineetje. Kies een lokatie ver van huis en overnacht samen in dat romantische hotelletje!

Spanning en Sensatie

Ooit al eens die ballonvaart willen maken? Staan bungeejumpen of abseilen hoog nog op uw verlanglijstje? Maak er een spannende Valentijnsdag van en waag samen de sprong.

Grenzenloos, cultureel, thuis of voor vrienden

Over de Romantische Grenzen

Valentijnsdag kan onderdeel uitmaken van een korte vakantie. Ga bijvoorbeeld op wintersport in de Valentijnsweek. Of maak een citytrip naar een romantische lokatie.

Culturele Valentijnen

Waarom zou u op Valentijnsdag niet samen van kunst genieten. Bezoek een museum en bewonder samen op een bankje de mooie kunstwerken.

Een Valentijn Thuis

Vier uw liefde binnen de vier muren van uw eigen huis. Huur uw favoriete romantische film. Draai die muziek waarvan je dromerig uit je ogen gaat staren. Drink champagne en eet er aardbeitjes bij. Geef elkaar een massage. Zorg dat telefoon, fax en andere communicatiemiddelen zijn uitgeschakeld. Deze dag is voor u beiden.

Valentijn voor Vrienden

Mocht u single door het leven stappen, dan kunt u op Valentijnsdag uw vriendschappen vieren (zoals dat bijvoorbeeld ook in Engeland gebeurt). Nodig uw vrienden uit en kook voor ze. Of ga gezellig samen uit eten.

 
 
 
     
 
Heeft u een leuke idee dat past bij deze pagina? Of juist een vraag of een opmerking? Help Vanharte.nl en laat het ons en de andere gebruikers weten: klik op de link onderaan de pagina....
Ben je juist op zoek naar meer informatie over bedrijven? Kijk dan op ons register(klik hier)!
 
   
   
   
 
 
  • Leuk natuurlijk om kaarten te versturen. Hier kunnen bezoekers gratis Valentijnskaarten versturen, desgewenst anoniem. Tevens is er de mogelijkheid voor de geadresseerde om te reageren op de anonieme kaart, zonder dat het adres van de afzender daarbij bekend wordt gemaakt. Het kaartenhuis.
  • Voor nog veel meer Valentijnlinks kijk je op deze dochter van startpagina.nl. 
  • Hoe zeg je in meer dan 100 talen 'Ik hou van jou'? Kijk hier!
  • Valentijnsdag voor de allerkleinsten. Bij Pinkelotje vindt u verhalen, kaarten, kleurplaten en nog veel meer
  • Kaarten verturen, gedichten, recepten, liefdeskreten, ik hou van jou in 100 talen, kado's en nog veel meer bij Valentijnsdag
     
     
 

VanHarte Kadozoeker!

Vul de gegevens in van de persoon waar je iets voor zoekt en de vanharte kadozoeker helpt je aan leuke ideeen...

        verder