Romantisch inpakken en weggeven

 
           
 
Help ons Vanharte up to date te houden! Heb je een aanvulling, een opmerking of een idee voor deze pagina? Gebruik de link onderaan de pagina om het ons te laten weten...
Voor Valentijnsdag wilt u uw geliefde natuurlijk net dat beetje extra geven. Hieronder allereerst de beschrijving voor een romantisch omhulsel van uw met zorg uitgezochte cadeau  
     
     
   
 
U kijkt nu naar de oude pagina's van Vanharte. Vanharte is vernieuwd, en deze pagina's worden niet meer bijgehouden.
Klik hier om naar de vernieuwde Vanharte te gaan.


Een fluwelen hart

Benodigdheden:

 • stevig knutselkarton
 • papier
 • rood fluweel
 • potlood
 • schaar
 • textiellijm
 • breed afplakband

Stap 1

Vouw het blad papier dubbel. Teken vervolgens vanaf de vouwlijn de helft van een hart. Knip uit en vouw open. Op deze manier heeft u een hart dat aan beide zijden identiek is.


Stap 2

Gebruik het papieren hart als mal. Neem het hart twee maal op het karton over (maak het voor het deksel twee millimeter groter) en knip of snij uit. Meet de omtrek van het hart en teken van deze lengte een lijn op het karton. Bepaal hoe hoog u de doos wilt hebben. Dit is de breedte. Doe dit nogmaals voor het deksel. Maak de hoogte van het deksel de helft van de hoogte van de doos. Knip de stroken uit en vouw ze op de helft doormidden.

Stap 3

Plak aan een lange zijde van de strook karton de helft van het afplakband. Werk nu de strook langs het hart. Doe ditzelfde met de deksel van de doos.

Stap 4

Leg de deksel en de doos op de binnenkant van de fluwelen stof en teken de contouren over met een potlood of pen. Knip uit. Knip ook de stroken uit de stof met dezelfde maat die u per onderdeel heeft gebruikt. Vervolgens plakt u de stof met textiellijm op de delen waarvoor ze bestemd zijn. Uw fluwelen hart is nu klaar. Maak het eventueel nog af door er een mooi lint omheen te knopen!


TIP: Op dit inpakidee kunt u natuurlijk naar hartenlust verder borduren. U kunt de doos volplakken met poëzieplaatjes of plaatjes van de lievelingsstrip van uw geliefde. Hoe dan ook, u heeft er zorg aan besteed. En niets is mooier dan een persoonlijk cadeau van iemand die van je houdt.


Meer Romantisch inpakken >> 1 2 3

 

 
 
 
     
 
Heeft u een leuke idee dat past bij deze pagina? Of juist een vraag of een opmerking? Help Vanharte.nl en laat het ons en de andere gebruikers weten: klik op de link onderaan de pagina....
Ben je juist op zoek naar meer informatie over bedrijven? Kijk dan op ons register(klik hier)!
 
   
   
   
 
 
 • Leuk natuurlijk om kaarten te versturen. Hier kunnen bezoekers gratis Valentijnskaarten versturen, desgewenst anoniem. Tevens is er de mogelijkheid voor de geadresseerde om te reageren op de anonieme kaart, zonder dat het adres van de afzender daarbij bekend wordt gemaakt. Het kaartenhuis.
 • Voor nog veel meer Valentijnlinks kijk je op deze dochter van startpagina.nl. 
 • Hoe zeg je in meer dan 100 talen 'Ik hou van jou'? Kijk hier!
 • Valentijnsdag voor de allerkleinsten. Bij Pinkelotje vindt u verhalen, kaarten, kleurplaten en nog veel meer
 • Kaarten verturen, gedichten, recepten, liefdeskreten, ik hou van jou in 100 talen, kado's en nog veel meer bij Valentijnsdag
     
     
 

VanHarte Kadozoeker!

Vul de gegevens in van de persoon waar je iets voor zoekt en de vanharte kadozoeker helpt je aan leuke ideeen...

        verder