Cadeautje in de lucht

 
           
 
Help ons Vanharte up to date te houden! Heb je een aanvulling, een opmerking of een idee voor deze pagina? Gebruik de link onderaan de pagina om het ons te laten weten...

Volg de stap-voor-stap beschrijving en laat uw vrienden en familie versteld staan. Dit jaar heeft ook u een prachtige surprise!

 
     
     
   
 
U kijkt nu naar de oude pagina's van Vanharte. Vanharte is vernieuwd, en deze pagina's worden niet meer bijgehouden.
Klik hier om naar de vernieuwde Vanharte te gaan.


Het idee is om uw cadeautje te verpakken in een ballon. Dat gaat als volgt…

Benodigdheden:

  • doorzichtige ballonnen
  • serpentines en confetti
  • een stukje afvoerbuis
  • afplaktape
  • één of meer kleine cadeautjes

Stap 1
Zoals u weet is een ballon zeer rekbaar. Om de ballon nog soepeler te laten worden moet men flink aan de ballon trekken, zowel in de lengte als in de breedte. Vergeet vooral het tuitje niet! Het spreekt voor zich dat het cadeau niet al te groot kan zijn, maar het zal u verbazen wat er mogelijk is!

Stap 2
Neem een stuk afvoerpijp en beplak deze aan één uiteinde met tape om de scherpte eraf te halen, zodat de ballon niet kapot gaat.

Stap 3
Dit is eigenlijk een klusje waar u wat hulp bij kunt gebruiken. Span de opening van de ballon om de buis. Probeer de hals van de ballon zover mogelijk over de buis te trekken zodat de opening optimaal kan worden benut.

Stap 4
Verpak het cadeautje of de cadeautjes zo gezellig mogelijk en laat deze via de buis in de ballon zakken. Cadeautjes van zachte materialen mogen wat groter zijn, omdat u deze nog kunt vervormen.

Stap 5
Stop ook nog feestelijke materialen zoals serpentines en confetti in de ballon, des te groter is het effect als het cadeau wordt uitgepakt. Plof!!!

Stap 6
Als laatste stap blaast u de ballon natuurlijk op! Dit kunt u op de conventionele manier doen, met de mond dus. Of met helium, er zijn in de speelgoedzaken flesjes helium te koop. Op deze manier kunt u uw cadeautje laten zweven! Wees wel voorzichtig want voor u het weet hangt het cadeau aan het plafond! Dus ook deze stap vereist een helpende hand, zodat u op uw gemak de ballon kunt sluiten en aan een touwtje of slinger kunt bevestigen.

NB: Een ballon kan makkelijk worden beschreven met een stift, het is misschien leuk om een persoonlijke groet of zelfs een sinterklaasgedicht op de ballon te schrijven. Probeer wel even uit of de stift niet vlekt of kan worden weggeveegd.

 

 
 
 
     
 
Heeft u een leuke idee dat past bij deze pagina? Of juist een vraag of een opmerking? Help Vanharte.nl en laat het ons en de andere gebruikers weten: klik op de link onderaan de pagina....
Ben je juist op zoek naar meer informatie over bedrijven? Kijk dan op ons register(klik hier)!
 
   
   
   
 
 
     
     
 

VanHarte Kadozoeker!

Vul de gegevens in van de persoon waar je iets voor zoekt en de vanharte kadozoeker helpt je aan leuke ideeen...

        verder