Bedankjes om te bibberen

 
           
 
Help ons Vanharte up to date te houden! Heb je een aanvulling, een opmerking of een idee voor deze pagina? Gebruik de link onderaan de pagina om het ons te laten weten...
Wilt u de feestgangers na het Halloween-feest iets mee naar huis geven? De mogelijkheden zijn eindeloos. Zakjes met enge insecten (van plastic), een spannend boek, maskers, glow-in-the-dark-skeletjes, slimey... Loop een willekeurige speelgoedzaak binnen en u komt vast op een goed idee.   
     
     
   
 
U kijkt nu naar de oude pagina's van Vanharte. Vanharte is vernieuwd, en deze pagina's worden niet meer bijgehouden.
Klik hier om naar de vernieuwde Vanharte te gaan.


  • Denk ook eens aan een zakje gemaakt van zwarte stof, dat u vult met heksendrop, dropveters, andere zwarte, oranje of griezelsnoepjes, nepspinnen of plastic vliegen.
  • Een heksje, gemaakt van een pompoen, op een stok of als hanger is ook een leuk aandenken. Deze kunt u zelf maken, maar ze zijn ook voor een paar euro te koop bij tuincentra.
  • Ook het spook dat van een sloop wordt gemaakt, nemen kinderen graag mee naar huis.

 
 
 
     
 
Heeft u een leuke idee dat past bij deze pagina? Of juist een vraag of een opmerking? Help Vanharte.nl en laat het ons en de andere gebruikers weten: klik op de link onderaan de pagina....
Ben je juist op zoek naar meer informatie over bedrijven? Kijk dan op ons register(klik hier)!
 
   
   
   
 
 

 

Op startkabel vind u heeel veel links naar Halloween-sites!

Hieronder vindt u een aantal adressen van (Amerikaanse) sites met heel veel informatie over Halloween. LET OP: De sites zijn allemaal in het Engels.

     
     
 

VanHarte Kadozoeker!

Vul de gegevens in van de persoon waar je iets voor zoekt en de vanharte kadozoeker helpt je aan leuke ideeen...

        verder