Tienerfeesten

 
           
 
Help ons Vanharte up to date te houden! Heb je een aanvulling, een opmerking of een idee voor deze pagina? Gebruik de link onderaan de pagina om het ons te laten weten...
De uitslag van één van onze feestonderzoeken was duidelijk: 30 procent van de bezoekers gaf aan graag informatie te zien over het organiseren van tienerfeesten. VanHarte zou VanHarte niet zijn als we hier niet iets mee deden.  Daarom, speciaal voor tieners van 11 tot 18 jaar, de rubriek Tienerfeesten.  
     
     
   
 
U kijkt nu naar de oude pagina's van Vanharte. Vanharte is vernieuwd, en deze pagina's worden niet meer bijgehouden.
Klik hier om naar de vernieuwde Vanharte te gaan.


Goede afspraken met je ouders zijn onmisbaar. Daarom stelden we twee VanHarte Tip Top Tien's op voor jullie ouders. De eerste is bedoeld als algemene handleiding; de tweede gaat over de hapjes en drankjes.  

Voor wie eens iets anders wil dan een dance party, werkten we alvast twee themafeesten uit: de speurtocht en het Olympische feest. Deze feesten kun je trouwens ook heel goed gebruiken voor een feest met de hele klas. Leuk om met een groepje voor te bereiden!

 

 
 
 
     
 
Heeft u een leuke idee dat past bij deze pagina? Of juist een vraag of een opmerking? Help Vanharte.nl en laat het ons en de andere gebruikers weten: klik op de link onderaan de pagina....
Ben je juist op zoek naar meer informatie over bedrijven? Kijk dan op ons register(klik hier)!
 
   
   
   
 
 
  • Op de webpagina van Rene is het mogelijk om een checklist voor feestbenodigdheden af te drukken. Deze checklist is onder meer gebaseerd op zijn ervaringen als kelner. Hij ontdekte dat er vaak benodigdheden ontbraken op de feestlocatie en wilde deze checklist via internet voor iedereen toegankelijk maken.
     
     
 

VanHarte Kadozoeker!

Vul de gegevens in van de persoon waar je iets voor zoekt en de vanharte kadozoeker helpt je aan leuke ideeen...

        verder